Translate

Friday, September 29, 2017





The adf.ly referral program is a great way to spread the word of this great service and
 to earn even more money with your short links! Refer friends and receive 20% of their earnings for life!































Cum să câştigi bani folosind un serviciu de scurtare a link-urilor (URL Shortener)

   Care-i faza cu scurtarea URL-urilor (link-urilor) ?
   Scurtarea link-urilor (Shortened URL) reprezintă o modalitate de a înlocui legăturile către alte website-uri. În loc de a folosi un link foarte lung şi/sau greu de ţinut minte vei obţine ceva de genul https://join-adf.ly/13260801.
   Există multe site-uri pe internet (bit.ly este, probabil, cel mai cunoscut astăzi) care oferă acest gen de serviciu, însă cel pe care ţi-l prezint are o particularitate:
   Vei fi plătit pentru fiecare persoană care dă clic pe link-urile tale !
   Nu eşti limitat în afişarea link-urilor deloc; poţi posta link-urile tale oriunde doreşti: pe blog-ul tău, în mesajele pe care le trimiţi de pe telefonul mobil, pe Facebook, pe YouTube, ca status pe messenger, în semnătura din email, ORIUNDE DOREŞTI.
   Partea şi mai frumoasă este că poţi crea oricâte asemenea link-uri, către tot atâtea destinaţii, asta însemnând tot atâtea posibilităţi de a câştiga bani.
   Cum funcţionează ?
   Când un vizitator dă clic pe link-ul tău scurtat cu http://adf.ly/, pe ecranul lui va apărea preţ de 5 secunde o reclamă. După scurgerea celor 5 secunde va apărea un buton SKIP; vizitatorul va da clic pe acel buton şi va ajunge pe site-ul destinaţie.
   Partea foarte frumoasă a acestui sistem este că eşti plătit pentru fiecare vizitator care vizualizează reclamele şi, în plus, acesta (vizitatorul) ajunge şi pe site-ul unde doreşti să ajungă (site-ul destinaţie poate fi chiar un magazin online la care eşti afiliat).





No comments:

Post a Comment